Gibernau Vidriers Artesans del vidre


Ir al Contenido

Currículum

Vidrier artesà copropietari de Tot Vidre Gibernau SL empresa familiar creada el 1985, a Mataró (BCN).

Ha desenvolupat tota la seva vida professional al voltant del vidre pla, fa uns 15 anys va entrar dins del món de la fusió del vidre i en aquests moments l'empresa està especialitzada en la fusió i el termoformat de vidres de gran format, (fins 260 x 180 cm).

Posseïdor de diverses patents en el món del vidre, cal destacar la del procés de fabricació de lavabos o la dels graons on l'empremta i contrapetja són la mateixa peça.

Col·labora amb artistes, arquitectes i prescriptors per dur a terme projectes singulars en vidre, aportant tota la seva experiència per dur a bon port qualsevol projecte per impossible que aquest sembli, comptant per a això en plantilla amb tot un equip de professionals que pot realitzar tot el procés des del disseny fins a la posada en obra, si així ho desitja el client.

Des de fa anys participa juntament amb
Rafa Torres i Salvador Cervera, també vidriers en concursos i esdeveniments sota la denominació d'Arco Vitreo, havent aconseguit diversos premis i mencions.

La seva formació en gran part és autodidacta i ha pres cursos amb diversos artistes vidriers (
Miriam di Fiore o Silvia Levenson, per citar alguns dels més reconeguts) així mateix ha impartit cursos en diverses ocasions a d'altres vidriers o artesans.

David Gibernau des de l'any 2007 és president de l'Associació Catalana de les Arts del Vidre (ACAV), associació dedicada a difondre i promoure el vidre en els seus vessants artesanals i artístics, també és membre de la junta de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya (FAAOC), dins de la qual es promou l'associacionisme de tots els artesans de qualsevol sector.

A més participa en taules rodones i activitats al voltant del món del vidre. Ha estat moderador de diversos fòrums de vidre de parla hispana, sent-ho en l'actualitat del fòrum de l'
ACAV.


Inici | Empresa | Currículum | Tècniques | Treballs | Contacte i Links | Mapa del Sitio


Regresar al contenido | Regresar al menú principal